неділю, 17 жовтня 2021 р.

Іван Марчук. Людина, зброя якої – Мистецтво

ГІС-проєкт про героя нашого часу "Іван Марчук. Людина, зброя якої – Мистецтво"
Українці мають багату історію та сильних постатей – героїв, які у всі часи боролися за суверенітет, підносили мову та культуру рідного народу. Герої були і зараз є серед нас. Одним із таких прикладів  є постать Івана Марчука – сучасного талановитого художника.
Обкладинка каталогу репродукцій картин Івана Марчука, що експонувалися у рамках проєкту ARTAREA ”Ivan Marchuck. Секрети геніальності”
Билбасівська Опорно-штурмова команда джур-кіборгів "Соколи" (Билбасівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ступенів, селище Билбасівка, Краматорський район Донецької області) разом з Острозьким обласним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького” Рівненської обласної ради стали ядром Мережевої команди джур-кіборгів на чолі з виховником, засновницею бренду 'Творча Майстерня Mila Ukraina" Мілою Веденьєвою та  створили ГІС-проєкт «Іван Марчук. Людина, зброя якої – Мистецтво».
Міла Веденьєва. Фото з "Київського Моря". Тепер ви здогадалися, кому належить ідея створити життєвий шлях Івана Марчука для шкільних уроків?
Учасники проєкту надихалися особистістю Івана Марчука, його відчуттям свободи та індивідуальним стилем, який він сам називає «пльонтанізм».
    ГІС-проєкт може бути використаний на уроках української мови та літератури, образотворчого мистецтва, історії України та в просвітницьких цілях для українського учнівства і молоді.
Речник команди - Руденко Мілана Костянтинівна, учениця11 класуБилбасівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Підписуйтеся на канал "Кіберджура" https://t.me/kiberdjura щоб дізнатися більше.

Умови для участі в КШГ "Кіберджура" тут >>>.

Головний інформаційний партнер КШГ «Кіберджура» - Студія «TV-7 production» (https://tv7.studio).


Немає коментарів:

Дописати коментар

КІБЕРДЖУРА: БОЙОВЕ БРАТЕРСТВО МОЛОДІ

кіберджура: Бойове братерство МОЛОДІ.  ДО ЮВІЛЕЙНОЇ РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО   нато -  це не вибір шляху розвитку України, не мрії багатьох ...